Over het bedrijf.

Oscar Menkveld begon eind jaren ’90 als zzp-er. Inmiddels is Menkveld Bouw uitgegroeid tot een bouwbedrijf dat kleine én grote projecten uitvoert.

Een nieuw toilet, een kastenwand, openslaande deuren – het zijn maar enkele voorbeelden van kleine verbouwingen in uw huis. Voorbeelden van grote projecten zijn: een aanbouw van een paar meter, het dak verhogen of een complete jaren 30-woning vanbinnen ‘strippen’ en opnieuw opbouwen.

Benieuwd of wij ook u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Het team.


Voor het leveren van A-kwaliteit en voor planning en organisatie moet u van ons op aan kunnen. Dankzij langdurige dienstverbanden en samenwerkingen werkt heel het team op de Menkveld-manier. Onze medewerkers zijn vaak al 5, 10 of zelfs 15 jaar in dienst en loyaal naar het bedrijf.

Hetzelfde geldt voor de groep professionele tegelzetters, loodgieters, schilders, elektriciens, stukadoors, parketleggers en timmermannen. Mannen die elkaar kennen, voor elkaar door het vuur gaan en samen één doel hebben: met zo min mogelijk overlast het mooiste resultaat leveren.

Onze werkwijze.


Een verbouwing in of van uw huis is een hele onderneming. Plannen, keuzes maken, werklui over de vloer, extra stof in huis.

De kracht van Oscar Menkveld is het begeleiden van bouwprojecten. Hij stemt de werkzaamheden op elkaar af, zorgt ervoor dat alle bouwmaterialen op de bouw aanwezig zijn en plant medewerkers in. Tijdens de bouw proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd houdt hij u op de hoogte en blijft de communicatie helder.

 • Persoonlijk advies

  Het is niet alleen u vraagt wij draaien. Wij staan u bij met advies over de oplossing die het beste bij u past.

 • Nette bouwvloer

  Wij laten de bouwvloer elke dag netjes voor u achter. Wij beperken zo de overlast.

 • Kwaliteit

  Menkveld Bouw maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen.

 • Heldere communicatie

  Wij houden u op de hoogte van de planning en voortgang van de bouwwerkzaamheden.