Hoe wij werken.

Wij denken met u mee en adviseren over uw (ver)bouwplannen. Voor de inrichting begeleiden wij u bij uw keuzes voor een nieuwe keuken, badkamer, toilet en de afwerking. Wij werken hiervoor nauw samen interieurstylisten, professionele inrichters en leveranciers.


Teamprestatie.


Het leveren van A-kwaliteit is een teamprestatie. Dankzij langdurige dienstverbanden en samenwerkingen werkt heel het team op de Menkveld-manier.

Onze vakmannen zijn vaak al 10 of 15 jaar in dienst en loyaal aan het bedrijf. Het zijn ambachtelijke timmermannen met tientallen jaren ervaring in de bouw. Die nog weten hoe je een traphekje uit de jaren dertig maakt. En nieuwe deurkozijnen in exact dezelfde stijl als de bestaande.

Hetzelfde geldt voor de groep professionele tegelzetters, loodgieters, schilders, elektriciens, stukadoors, parketleggers en timmermannen. Mannen die elkaar kennen, voor elkaar door het vuur gaan en samen één doel hebben: met zo min mogelijk overlast het mooiste resultaat leveren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Oscar Menkveld begon eind jaren ’90 als zzp-er. Inmiddels is Menkveld Bouw uitgegroeid tot een bouwbedrijf dat kleine én grote projecten uitvoert.

Menkveld Bouw werkt in Amersfoort en in de wijde omgeving. Met al meer dan twintig jaar ervaring schrikt geen enkele verbouwvraag ons af! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! 

De rode draad in ons werk:

 • Schone Bouwvloer

  Menkveld Bouw beperkt de dagelijkse overlast zoveel als mogelijk en laat elke dag een schone bouwvloer achter.

 • Kwaliteit

  Menkveld Bouw werkt alleen met A-merken.

 • Afwerking

  Menkveld Bouw streeft in de afwerking naar perfectie.

 • Heldere communicatie

  Menkveld Bouw zorgt voor heldere communicatie, onder andere via een app-groep is er altijd direct contact.